VALORACIÓ MAIG SALUT

Més de 100 dones participant en els actes del Maig Salut d’aquest any.
Molt satisfetes pels resultats que obtinguts en l’aposta per parlar de temes de salut que ens afecten en el dia a dia i a la vegada donar visibilitat a les expertes que viuen o treballen a Torrelles. Expertesa i coneixement de proximitat.
Agrair molt sincerament a totes, la vostra participació i molt especialment a les conductores de les xerrades i tallers que han aportat el seu temps i el seu coneixement amb perspectiva de gènere.
El vostre coneixement ens fa sentir orgulloses i esperançades en la millora de la salut de les dones i a la vegada ens dóna més tranquil·litat pensar que us tenim a prop.

Enguany fa 20 que organitzem el Maig Salut.
S’organitza perquè el dia 28 es commemora el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Una fita de la qual ens sentim orgulloses i satisfetes perquè estem segures que entre totes hem fet possible la millora de la salut de les dones de Torrelles.
L’Organització Mundial de la Salut defineix així la salut: s’entén per salut el complet benestar físic, mental i social, i no solament l’absència de malaltia.
Gràcies a totes per fer-ho possible i us animem a participar en les activitats que hem preparat per a aquest Maig Salut del 2023.
Us animem a seguir-nos a les xarxes d’ Instagram i Facebook doncs hi anirem penjant cartells de cada activitat més detallada .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.