El dia 8 de setembre és el dia que hem sortit al món virtual amb la web nova . en la que hi hem estat treballant plegades durant l’últim any, N’estem molt orgulloses i il·lusionades de com ha quedat doncs ha estat feta per dones voluntàries de diferents disciplines i el resultat és fantàstic oi? Esperem que us agradi tant o més que nosaltres i ens serveixi per facilitar la interrelació i feedback entre nosaltres. 

Referent a la programació de tallers i cursos us en presentem un gran ventall per compartir juntes. Volem posar en valor i donar continuïtat, per una banda, als tallers que, des de fa anys, formen part i estan presents setmanalment a CaLaBruixa, ja que s’han convertit en part del que som i del que fem i per altra banda en presentem de nous doncs volem seguir donant espai a més dones que vulguin oferir i compartir la seva saviesa amb nosaltres, i per això, trobareu opcions diverses per aquest curs 2022-23, totes molt interessants i amb diferents modalitats i horaris.

Perquè tot estigui ben a punt per començar a l’octubre, el dilluns 6 de setembre vem tenir la primera reunió de treball entre junta i tallaristes per tal de posar tot l’engranatge en marxa. Us podem ben assegurar que les vibracions eren molt positives i amb molts ganes de començar!!!

2 Responses

  1. Estic interessada en fer el taller d’antigimnastica y voldria saber com he de fer la inscripció i més informació.
    El meu telèfon és el 667946186 i em dic Montse Mora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.