52 dones assassinades per les seves parelles o exparelles a l’estat espanyol aquest 2023 de les quals 14 a Catalunya. Una per setmana, una veritable xacra de la nostra societat a la qual hem d’exigir i denunciar perquè s’hi destinin tots els recursos que facin falta per erradicar-la.

En nom de totes elles us animem a participar en els actes que s’organitzen als pobles i ciutats. Sortim al carrer, estiguem a on estiguem, i reivindiquem solucions ja!

A Torrelles participarem en els diferents actes que s’han organitzat coordinadament amb l’Ajuntament i altres entitats.

Participarem en els actes de dissabte 25N sobre la violència masclista en l’esport, també en la lectura del manifest i en la performance que s’ha preparat per visualitzar aquestes 52 víctimes. A la plaça posarem 52 cadires buides amb el nom, edat i lloc de procedència i al final de l’acte les dones de Torrelles els hi donarem veu i cridarem juntes S’HA ACABAT US VOLEM VIVES!

I, el dia 26 hem programat una obra de teatre amb el col·lectiu de dones de Matagalpa de Nicaragua per connectar i reflexionar sobre la violència masclista que pateixen les dones immigrants. Dones encara més vulnerables que la resta.

PROU VIOLÈNCIES MASCLISTES JA!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.